Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra Política de privadesa.

D'acord Més informació
Aprendre a Acceptar-se, Aprendre a Ser
Metodologia - Integra
 

BASES TERAPÈUTIQUES
 
TERÀPIA GESTALT
D'orientació humanista i existencial, la Teràpia Gestalt ajuda a centrar-nos en el present, en la nostra vida i a abordar les nostres necessitats més genuïnes.

Permet conèixer-nos millor, a acceptar i valorar com som, a reconciliar-nos amb la nostra història personal. Així com a prendre consciència de les conductes que frenen les nostres potencialitats, per viure de manera més plena i satisfactòria.

 
TERÀPIA SISTÈMICA
És un model de psicoteràpia que analitza la dinàmica en què es produeix una conducta problemàtica, sigui individual, de parella o familiar, per afavorir-ne una altra més saludable.

Es posa atenció a com interactúa la persona, parella o família; a alló que provoca que es mantingui aquesta dificultat. L'objectiu és modificar aquest patró rígid disfuncional, de manera que es guanya en flexibilitat i benestar.

La perspectiva sistèmica s'aplica tant amb problemes individuals (crisis d'ansietat, depressions, obsessions, etc.) com relacionals (problemes de parella, família o de relació interpersonal).

 
EMDR (Desensibilització i Reprocessament pels Moviments Oculars)
És una psicoteràpia que, a través de l'estimulació bilateral dels hemisferis cerebrals, ajuda a alliberar les emocions retingudes que ens fan mal.

Útil en fòbies, traumes emocionals, records angoixosos, obsessions, culpa, ansietat, crisis de pànic...

És una teràpia de la que estudis científics n'acrediten la seva efectivitat.

 

Ester Costa Petit
C/ Salmerón, 122, 3r - 2a
08222 - Terrassa (Barcelona) 
Telèfon fix: 93 786 10 17
Telèfon mòbil: 660 403 744
COMPARTEIX LA NOSTRA WEB A
Compartir Twitter Compartir Facebook
n° visites: 52895