Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra Política de privadesa.

D'acord Més informació
Aprendre a Acceptar-se, Aprendre a Ser

Utilitzeu aquest formulari per sol·licitar informació i contactar amb nosaltres:
Nom
Empresa
Correu-e
Telèfon fix
Consulta
De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en matèria de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament la titularitat del qual és d'Ester Costa Petit, amb CIF 46604351A i domicili social a C/ Salmerón, 122, 3r - 2a, 08222, Terrassa (Barcelona), amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació relacionada que pugui ser del seu interès. En compliment de la normativa vigent, Ester Costa Petit informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.

Mentre no comuniqui el contrari, s'entén que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar qualsevol variació i que atorga el seu consentiment per utilitzar-les per a les finalitats esmentades.

Ester Costa Petit informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que Ester Costa Petit es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquestes dades es suprimeixin o es rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

De conformitat amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al seu tractament, dirigint la seva petició a l'adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic integraterrassa***gmail.com.

Podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per presentar la reclamació que consideri oportuna.

Amb l'enviament del formulari de recollida de dades, vostè accepta la política de privacitat d'Ester Costa Petit.
Tancar finestra
Ester Costa Petit
C/ Salmerón, 122, 3r - 2a
08222 - Terrassa (Barcelona) 
Telèfon fix: 93 786 10 17
Telèfon mòbil: 660 403 744
COMPARTEIX LA NOSTRA WEB A
Compartir Twitter Compartir Facebook
n° visites: 52895