Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra Política de privadesa.

D'acord Més informació
n° visites: 51012   |    |  Avís legal
T'agrada la pàgina?
comparteix-ho amb tothomHoraris flexibles a convenir


C/ Salmerón, 122, 3r - 2a
08222 TERRASSA
BARCELONA
integraterrassa@gmail.com

Tel.: 937 861 017
Mòbil: 660 403 744 PSICOTERÀPIESBASES TERAPÈUTIQUES

TERÀPIA GESTALT

D'orientació humanista i existencial, la Teràpia Gestalt ajuda a centrar-nos en el present, en la nostra vida i a abordar les nostres necessitats més genuïnes.

Permet conèixer-nos millor, a acceptar i valorar com som, a reconciliar-nos amb la nostra història personal. Així com a prendre consciència de les conductes que frenen les nostres potencialitats, per viure de manera més plena i satisfactòria.


T
ERÀPIA SISTÈMICA

És un model de psicoteràpia que analitza la dinàmica en què es produeix una conducta problemàtica, sigui individual, de parella o familiar, per afavorir-ne una altra més saludable.

Es posa atenció a com interactúa la persona, parella o família; a alló que provoca que es mantingui aquesta dificultat. L'objectiu és modificar aquest patró rígid disfuncional, de manera que es guanya en flexibilitat i benestar.

La perspectiva sistèmica s'aplica tant amb problemes individuals (crisis d'ansietat, depressions, obsessions, etc.) com relacionals (problemes de parella, família o de relació interpersonal).


EMDR


És una psicoteràpia que, a través de l'estimulació bilateral dels hemisferis cerebrals, ajuda a alliberar les emocions retingudes que ens fan mal.

Útil en fòbies, traumes emocionals, records angoixosos, obsessions, culpa, ansietat, crisis de pànic...

És una teràpia de la que estudis científics n'acrediten la seva efectivitat.


Ester Costa Petit, CIF:46604351A, C/ Salmerón, 122, 3r - 2a , 08222 - Terrassa, Cont.: integraterrassa@gmail.com