Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra Política de privadesa.

D'acord Més informació
n° visites: 51219   |    |  Avís legal
T'agrada la pàgina?
comparteix-ho amb tothom











Horaris flexibles a convenir


C/ Salmerón, 122, 3r - 2a
08222 TERRASSA
BARCELONA
integraterrassa@gmail.com

Tel.: 937 861 017
Mòbil: 660 403 744



















 TALLERS TERAPÈUTICS



TALLERS



G
RUP DE TERÀPIA I CREIXEMENT PERSONAL

Participar en un grup de teràpia ens permet explorar qui som i, des del nostre jo més autèntic, obrir-nos al contacte amb l'altre de manera genuïna i sincera. Farem servir activitats d'exploració, de relació, de joc, per a experimentar diferents possibilitats d'expressar-nos i relacionar-nos amb els altres amb més benestar i confiança. A més, també ens ajuda a revisar els aspectes problemàtics de la nostra vida, per desbloquejar-los.



TALLER PER PARES

Espai teòrico-vivencial adreçat a pares i mares interessats a posar consciència i millorar la relació amb els seus fills. Cercarem estratègies per a establir relacions sinceres i autèntiques amb els fills. Entendrem en quin moment evolutiu es troben, què necessiten i com actuar, així com els elements bàsics que afavoreixen la seva autoestima. Treballarem amb estratègies pràctiques adaptades a cada situació familiar concreta.







Ester Costa Petit, CIF:46604351A, C/ Salmerón, 122, 3r - 2a , 08222 - Terrassa, Cont.: integraterrassa@gmail.com